Bejelentés


ACN A JÖVŐ TELEKOMMUNIKÁCIÓJA TELEFONÁLJON SZINTE INGYEN

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Az ACN-t 4 úriember, Greg Provenzano, Tony Cupisz, Robert Stevanovski és Mike Cupisz alapította 1992-ben Detroit-ban, s mára a világ legnagyobb telekommunikációs mlm cégeként tartják nyilván. Kezdetben csak vonalas telefonszolgáltatással foglalkozott a cég, mára már közel 60 termék van a palettáján. 18 éve 21 országban sikeresen működik, s közel egy milliárd eurós forgalma van. 16 európai országban van jelen. Kelet-Európában elsőként Lengyelország nyitott két évvel ezelőtt, ahol az ACN ismét óriási sikert könyvelhetett el. 2011 első negyedévében indul Csehországban és Magyarországon, majd folyamatosan nyitja meg a kelet-európai, illetve ázsiai országokat. A cég kiemelkedően sikeres gazdasági növekedését mutatja az a tény is, hogy Európában az elmúlt 18 hónapban 400%-os növekedést ért el!
Az ACN elvi működése három alappilléren nyugszik:
1. etika,
2. moralitás,
3. integritás.
A cég tulajdonosai e három alapelvnek betartását szigorúan megkövetelik ugyanúgy a vezetőktől, mint minden más munkatárstól.


Az ACN lehetőséget biztosít arra, hogy Ön önállóan irányítsa üzletét, de soha nem egyedül … hogy végre annyit keressen, amennyit megérdemel ... hogy rugalmasan dolgozzon, akkor, amikor szeretne ... hogy szabadon élvezhesse az életet … és az ACN ehhez minden támogatást megad.

A billió eurós telekommunikációs piacon tevékenykedő ACN számos munkatársnak segítséget nyújtott már saját üzleti tevékenysége kialakításában: egyszerűen azáltal, hogy az ügyfeleknek előnyösebb, innovatív és jövőbe mutató lehetőséget nyújt az általuk naponta igénybe vett szolgáltatások területén, ezenkívül sikeres fő- és mellékállású üzleti tevékenységet, továbbá rendszeres és értékálló jövedelmet biztosít olyan munkatársaknak, mint Ön.

Több idő, több pénz, vagy egyszerűen kellemesebb időtöltés – az ACN biztosítja azt a Lehetőséget, amelyre Önnek szüksége van!

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!